vrijwilligers voor hospice gezocht

Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers op 4 & 6 september; Van harte welkom! 

Heeft u een open houding, helpende handen en oprechte belangstelling voor uw naaste? Wilt u dit inzetten voor de maatschappij? Dan is het werken als vrijwilliger in een hospice een heel mooie uitdaging!  In september organiseert Stichting Hospice Huizen twee informatiebijeenkomsten over het Hospice dat in Huizen opgericht wordt. De bijeenkomsten zijn op maandag 4 september om 20.00 uur in Voor Anker, Oranje Nassauplein 100, Huizen en op woensdag 6 september om 20.00 uur in de Wel, Rutgers van Rozenburglaan 1, Eemnes 

Het Hospice kan niet zonder de inzet van vrijwilligers

Tijdens de informatieavond zullen we u informeren over het vrijwilligerswerk dat er nodig is in en om het hospice. Voor verschillende functies en werkzaamheden zijn er vacatures.  Denk aan gastvrouwen/-heren, zorgvrijwilligers, facilitaire ondersteuning, huishoudelijke, administratieve en promotie werkzaamheden.  

Informatie over de verbouwing 

Tijdens deze avond worden er bouwtekeningen van het nieuwe hospice gepresenteerd en krijgt u informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot de verbouwing.  

Aanmelden als vrijwilliger of meer informatie? 

Tijdens de informatieavond zal er ook voldoende gelegenheid zijn om met verschillende betrokkenen in gesprek te gaan om er zo achter te komen of het werken in een hospice bij u past. U kunt daar ook een aanmeldformulier invullen om u aan te melden of uw gegevens achterlaten om op een later moment benaderd te worden voor meer informatie.  

Stichting Hospice Huizen hoopt vele vrijwilligers te ontmoeten, graag tot ziens op 4 september! 

www.hospicehuizen.nl 

 

Geen commentaar meer mogelijk.