Mededelingen 10 september

Boekenverkoop Thomaskerk
Op zaterdag 16 september is er in de Thomaskerk een boekverkoop van 10 uur tot 15.00 uur. De opbrengst van deze verkoop is bedoeld voor de KBO. Als u nog boeken in huis hebt die verkocht mogen worden, dan kunt u deze inleveren op vrijdag  15 september tussen 15 uur en 17 uur, of ’s avonds tussen 19.00 en 22.00 uur bij de Thomaskerk in Huizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johanna van Winsen 035-5260812

Goylants Kamerkoor 50 jaar

Op zaterdag 23 september om 20.15 uur geeft het Goylants Kamerkoor een jubileumconcert in de Sint- Vituskerk  in Blaricum. Thema van het concert is: Traditie en Vernieuwing,  50 jaar Goylants Kamerkoor.  De traditie komt tot uiting in een tiental werken die door koorleden zelf zijn aangedragen, de vernieuwing bestaat uit twee werken die speciaal voor deze gelegenheid zijn gecomponeerd. Anneke Wittop schreef prachtige, sfeervolle muziek met de veelbelovende titel Aurora en Dirk van der Niet maakte een compositie voor koor en blazersensemble Les Oreilles de m’oiselle Fitou – een titel die de nieuwsgierigheid opwekt. 

Toegang € 12.50, inclusief Jubileum-programmaboekje en koffie/thee met verrassing in de pauze.

 

Vast voor in uw agenda:

Bijbel-lees-avonden:

Maandag 2 oktober start Cuno Lavaleije weer met de Bijbel-lees-avonden.

Cuno start dan met de eerste van 9 maandagavonden in Huizen.

Aanvang: 20.00 uur in de Thomaskerk.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

 

Open geloofsavonden:

Vanaf 18 september starten er open geloofsavonden in de St. Vituskerk in Naarden.

Deze worden iedere maandag en donderdag van 20.00 – 21.00 uur gehouden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met pastoor Carlos Fabril, telefoon: 06-27078777.

Volgende weekend ligt er ook een uitnodiging voor deze avonden op deze tafel.

Geen commentaar meer mogelijk.