RK Huizen doet mee met kerstinhuizen.nl

HOI start www.kerstinhuizen.nl

‘Kerstinhuizen’ is een nieuwe website, waarvan we hopen dat die binnenkort een begrip in Huizen is. Momenteel is het nog een doorkliksite van ‘de Brug’, maar vanaf 9 december de site waar alle ons bekende kerstvieringen in Huizen te vinden zijn.

Waarom deze website?

Als lid van een kerk of abonnee van een nieuwsbrief van een kerkgenootschap bent u natuurlijk prima op de hoogte van de vieringen in uw kerk. Maar voor inwoners van Huizen, die niet bij een kerk zijn aangesloten, is het lastig om een kerstviering te vinden, die aansluit bij hun verwachtingspatroon. De mogelijkheden in Huizen zijn vele, maar men ziet door de (kerst)bomen het bos niet meer.

Daar wil ‘Huizen Ontmoet Interkerkelijk’ verandering in brengen en het PR-moment van het jaar ten volle benutten voor alle kerkgenootschappen in Huizen. De groep ‘HOI’ is afgelopen jaar ontstaan na een oproep van de missionaire werker van Hervormd Huizen aan alle kerkgenootschappen in Huizen. Dit is het eerste project dat we gezamenlijk uitvoeren.

In week 50 zijn er borden langs de weg te zien waarop de website staat vermeld. In de week voor kerst hangen er spandoeken op speciale plekken in Huizen. Maar ook posters en flyers gaan we inzetten om alle inwoners van Huizen bekend te maken met deze website.

Op zaterdag 9 december willen we flyeren in de winkelcentra van Huizen. Maar daar hebben we uw hulp voor nodig.

Helpt u mee om Gods Licht zichtbaar te maken in Huizen?

U kunt u aanmelden via kerstinhuizen@gmail.com  of bij Hanneke Henrichs (h.henrichskerkstra@gmail.com.

Alle hulp is welkom; u kunt zelf aangeven welke tijd u schikt, hoe lang en in welk winkelcentra u wilt flyeren.

Ook suggesties en opmerkingen kunt u sturen naar bovenstaand e-mailadres.

 

HOI wenst u alvast inspirerende kerstviering(en) en gezegende Kerstdagen.