Mededelingen 17 december

Huizen ontmoet Interkerkelijk”, afgekort HOI, is een samenwerkingsverband van diverse (alle) kerken in Huizen. Zij willen een positieve verandering brengen in de manier van PR voeren tijdens dit PR-moment van het jaar. Daarom willen zij gezamenlijk hun vieringen te publiceren.
Daarvoor starten zij de website www.kerstinhuizen.nl. Daar kan een ieder rustig rond kijken naar wat er aan vieringen wordt aangeboden en wat bij hen past. Uitgebreidere informatie ligt in de hal van de kerk.

U kunt na de viering weer wijn kopen of bestellen voor het opknappen van het klokkentorentje. Als u bij het uitgaan van de kerk naar boven kijkt kunt u zien hoe hard het nodig is. Van elke verkochte fles wijn gaat 1 Euro naar het klokkentorentje.

In de hal vindt u een verslag van de parochiebijeenkomst van 30 november.

Bij de uitgangen ligt het kerstnummer van SamenKerk, het bisdomblad. In dit nummer een exclusief interview met prins Jaime de Bourbon de Parme, onze ‘man in het Vaticaan’, over Kerstmis en Paus Franciscus. Verder een mooi overzicht om diverse tentoonstellingen van kerstgroepen en kerststalletjes te bezoeken. Neemt u een exemplaar mee.

Geen commentaar meer mogelijk.