Mededelingen 28 januari

Aanstaande donderdag, 1 februari, de sluitingsdatum voor de aanmeldingen voor de bedevaart naar Assisi is. 

Vrijdag 2 februari is er een 1e vrijdag viering in de Thomaskerk. Aanvang 10.15 uur. Voorganger is pater W. van Wegen

Maandag 5 februari houdt Cuno Laveleije een bijbel-lees-avond in de Thomaskerk. Aanvang 20.00 uur.

Zondag 11 februari kunt u weer een verhaal halen in de Thomaskerk. Deze keer wordt er een Griekse mythe verteld: Theseus en het labyrint van Knossos. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door: Peter den Ouden op piano en Wiesje Clement op altviool. Aanvang 16.00 uur.

De mensen die zich ingezet hebben voor de kerkbalans ontvangen een uitnodiging om 11 februari na de viering (rond 11uur) gezellig met elkaar koffie te drinken en wat na te praten. Gaarne opgeven als u er bij bent.

Woensdag 14 februari is Aswoensdag. Er wordt een sobere maaltijd verzorgt in de hal van de Thomaskerk met aansluitend om 19.30 uur de Eucharistieviering. Voorganger is pater W. van Wegen. U kunt zich opgeven voor de sobere maaltijd. In de hal ligt een briefje bij wie u zich kunt opgeven voor de sobere maaltijd.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de bus/doos worden gedaan.

Op Zaterdag 21 april organiseert buurt parochie, de St. Vitus Blaricum, een uitje naar het Klooster museum in Ter Apel. Als u mee wil, kan u zich opgeven door middel van het inschrijfformulier dat bij het prikbord in de hal ligt.