Mededelingen 4 februari

Maandag 5 februari houdt Cuno Laveleije een bijbel-lees-avond in de Thomaskerk. Aanvang 20.00 uur.

Woensdag 14 februari is Aswoensdag. Er wordt een sobere maaltijd verzorgt in de hal van de Thomaskerk met aansluitend om 19.30 uur de Eucharistieviering. Voorganger is pater W. van Wegen. U kunt zich opgeven voor de sobere maaltijd. In de hal ligt een briefje bij wie u zich kunt opgeven..

Zondag 11 februari kunt u weer een verhaal halen in de Thomaskerk. Deze keer wordt er een Griekse mythe verteld: Theseus en het labyrint van Knossos. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door: Peter den Ouden op piano en Wiesje Clement op altviool. Aanvang 16.00 uur.

 

De mensen die zich ingezet hebben voor de kerkbalans ontvangen een uitnodiging om 11 februari na de viering (rond 11uur) gezellig met elkaar koffie te drinken en wat na te praten. Gaarne opgeven als u er bij bent.

Een grote groep mensen heeft zich inmiddels aangemeld voor de reis naar Assisi.

Om nog meer mensen de gelegenheid te geven om mee te gaan is besloten om de termijn van inschrijven te verlengen tot 1 maart. Inschrijven voor de bedevaart is dus vanaf nu nog mogelijk tot 1 maart.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. het klokkentorentje. De  bestellijstjes kunnen ingevuld worden en in de bus/doos worden gedaan.