Mededelingen 11 februari

De sluitingsdatum voor de inschrijving voor de bedevaart naar Assisi is verlengd tot 1 maart.

Vanmiddag (11 febr.) kunt u weer een verhaal halen in de Thomaskerk. Deze keer wordt er een Griekse mythe verteld: Theseus en het labyrint van Knossos. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door: Peter den Ouden op piano en Wiesje Clement op altviool. Aanvang 16.00 uur.

Na de viering is er een gezellige bijeenkomst voor de  mensen die zich ingezet hebben voor de kerkbalans.

Wij heten u van harte welkom met een kopje koffie en wat lekkers.

Woensdag 14 februari is Aswoensdag. Er wordt een sobere maaltijd verzorgt in de hal van de Thomaskerk met aansluitend om 19.30 uur de Eucharistieviering. Voorganger is pater W. van Wegen. U kunt zich opgeven voor de sobere maaltijd. In de hal ligt een briefje bij wie u zich kunt opgeven voor de sobere maaltijd.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de bus/doos worden gedaan.

Op Zaterdag 21 april organiseert buurt parochie, de St. Vitus Blaricum, een uitje naar het Klooster museum in Ter Apel. Als u mee wil, kan u zich opgeven door middel van het inschrijfformulier dat bij het prikbord in de hal ligt.

Geen commentaar meer mogelijk.