Mededelingen 18 februari

Vrijdag 2 maart is er een 1e vrijdagviering in de Thomaskerk. Aanvang 10.15 uur.

Maandag 5 maart houd Cuno Lavaleije een Bijbel-lees-avond in de koffie kamer van de Sint Vituskerk in Blaricum. Aanvang 20.00 uur.

Donderdag 22 maart wordt een verzoeningsviering (Boeteviering) gehouden in de Thomaskerk. Voorganger is kapelaan Andrea Geria. Aanvang: 19.30 uur. Kapelaan Geria nodigt u uit om bij deze viering aanwezig te zijn.

Vamos is op zoek naar een nieuwe pianist. De huidige pianist stopt per 1 april. Heb je interesse, kom dan langs op een van de repetities op dinsdagavond vanaf 20:00 uur, of spreek een van ons aan zo dadelijk na de viering. Vind je het leuk om te zingen en spreken onze liederen je aan, ook dan ben je van harte welkom.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de bus/doos worden gedaan.

Op Zaterdag 21 april organiseert buurt parochie, de St. Vitus Blaricum, een uitje naar het Klooster museum in Ter Apel. Als u mee wil, kan u zich opgeven door middel van het inschrijfformulier dat bij het prikbord in de hal ligt.

Geen commentaar meer mogelijk.