Mededelingen 25 februari

Palmpaasstokken maken

Wil je óók een Palmpasenstok maken? Kom dan zaterdag 24 maart naar de Thomaskerk. We beginnen om 15:00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom. Neem gerust een vriendje en vriendinnetje mee.

Wat moet je meenemen? iemand om te helpen en het liefst ook een houten kruis.

Kost het wat? Nee

Kom je ook?! Laat het even weten !! Geef je op via Palmpaasstokken maken of bel tel.: 035-5240069. Geef dan ook aan als je nog geen houten kruis hebt

En dan? Op zondag 25 maart is de  Palmpasenviering We dragen de stokken de kerk in en laten ze aan de mensen zien. Na de viering neem je je stok mee naar huis óf je geeft hem aan iemand die ziek is of zomaar een aardig gebaar kan gebruiken.

Vrijdag 2 maart is er een 1e vrijdagviering in de Thomaskerk. Aanvang 10.15 uur.

Maandag 5 maart houd Cuno Lavaleije een Bijbel-lees-avond in de koffie kamer van de Sint Vituskerk in Blaricum. Aanvang 20.00 uur.

 

Verhaal halen: zondag 11 maart is alweer de laatste van dit seizoen en de vertellers Esther en Marleen verrassen u met verhalen over wijsheid. 

Muzikale omlijsting Marjolein L’Herminez en Marion Schaap.

U bent van harte uitgenodigd.

Meer info op de website en facebook

Donderdag 22 maart wordt een verzoeningsviering (Boeteviering) gehouden in de Thomaskerk. Voorganger is kapelaan Andrea Geria. Aanvang: 19.30 uur. Kapelaan Geria nodigt u uit om bij deze viering aanwezig te zijn.

Vamos is op zoek naar een nieuwe pianist. De huidige pianist stopt per 1 april. Heb je interesse, kom dan langs op een van de repetities op dinsdagavond vanaf 20:00 uur. Vind je het leuk om te zingen en spreken onze liederen je aan, ook dan ben je van harte welkom.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de bus/doos worden gedaan.

Een grote groep mensen heeft zich inmiddels aangemeld voor de reis naar Assisi. Om nog meer mensen de gelegenheid te geven om mee te gaan is besloten om de termijn van inschrijven te verlengen tot 1 maart. Inschrijven voor de bedevaart is dus vanaf nu nog mogelijk tot 1 maart.

Op Zaterdag 21 april organiseert buurt parochie, de St. Vitus Blaricum, een uitje naar het Klooster museum in Ter Apel. Als u mee wil, kan u zich opgeven door middel van het inschrijfformulier dat bij het prikbord in de hal ligt.

Het Grootseminaire in Nieuwe Niedorp wil een zonnepanelen project opstarten.

Waarom? De verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het kloostergebouw spoort hen aan om de uitdaging van de modernisering en de duurzaamheid aan te gaan. Daarom zijn zij van plan om zonnepanelen aan te schaffen, om meer elektriciteitsverbruik per jaar te kunne besparen. U kunt het project steunen door een bedrag over te maken op rekeningnummer:

NL 49 INGB 0676 1928 31, t.n.v. Grootseminaire Redemptoris Mater, o.v.v. Zonnepanelen.

Voor verdere info kunt u mailen naar: redmat.amsterdam@gmail.com of bel met

Rector Georges: 0226-413477

De folder ligt hier op de tafel, of anders te verkrijgen bij kapelaan Andrea Geria.

Geen commentaar meer mogelijk.