Mededelingen 4 maart

Zaterdagmiddag 24 maart om 15:00 uur gaan we weer Palmpasenstokken versieren. Alle kinderen zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Wel graag iemand meenemen om je te helpen Aanmelden via de website of bij het secretariaat.

Vamos is op zoek naar een nieuwe pianist. De huidige pianist stopt per 1 april. Heb je interesse, kom dan langs op een van de repetities op dinsdagavond vanaf 20:00 uur, of spreek een van ons aan zo dadelijk na de viering. Vind je het leuk om te zingen en spreken onze liederen je aan, ook dan ben je van harte welkom.

Verhaal halen: zondag 11 maart is alweer de laatste van dit seizoen en de vertellers Esther en Marleen verrassen u met verhalen over wijsheid. 

Muzikale omlijsting Marjolein L’Herminez en Marion Schaap.

U bent van harte uitgenodigd.

Meer info op de website en facebook.

13 maart start er in de Oosterlichtkerk een rouwgroep voor mensen die rouwen om de dood van hun levenspartner. De groep is bedoeld voor mensen die ongeveer een half jaar geleden of langer een verlies leden.

Het Grootseminaire Nieuwe Niedorp vraag om financiƫle steun voor de aanschaf van zonnepanelen zodat zij de komende jaren op energiekosten kunnen besparen. Meer informatie op de folder in de hal van de kerk.

Geen commentaar meer mogelijk.