Mededelingen 8 april

Zondag 8 april wordt in Eemnes de jaarlijkse polderloop georganiseerd, t.b.v. Friersdale voor de vervanging van de defecte watermachine.

U kunt meedoen aan de prestatie of recreatieloop. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5, 10 of 15 km.

Inschrijven kan van 12.00 tot 12.45 uur bij De Deel, Wakkeredijk 162 te Eemnes.

Het startschot zal om 13.00 uur gegeven worden.

Maandag 9 april houdt Cuno Lavaleije een Bijbel-lees-avond in de Thomaskerk. Aanvang is om 20.00 uur.

Op Zaterdag 21 april organiseert buurparochie, de St. Vitus Blaricum, een uitje naar het Kloostermuseum in Ter Apel. Als u mee wil, kan u zich opgeven door middel van het inschrijfformulier dat bij het prikbord in de hal ligt.

Donderdag 26 april organiseert kerkcafe Blaricum een avond waarop Jacobine Geel in gesprek gaat met Ben Bot, oud-minister van Buitenlandse Zaken. In het gesprek  zullen naast Bots talrijke ervaringen in de politiek zeker ook zijn persoonlijke overtuigingen en inzichten aan de orde komen. Dat we met deze gast een boeiende avond tegemoet gaan is niet teveel gezegd! De avond begint om 20.00 uur in de Dorpskerk in Blaricum. Koffie en thee is beschikbaar vanaf 19.45 uur. Na afloop (rond 22.00 uur) kan een glas worden gedronken.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. de reparatie en het schilderen van het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de grote enveloppe op het prikbord worden gedaan.