Mededelingen 23 april

Donderdag 26 april organiseert kerkcafe Blaricum een avond waarop Jacobine Geel in gesprek gaat met Ben Bot, oud-minister van Buitenlandse Zaken. In het gesprek  zullen naast Bots talrijke ervaringen in de politiek zeker ook zijn persoonlijke overtuigingen en inzichten aan de orde komen. Dat we met deze gast een boeiende avond tegemoet gaan is niet teveel gezegd! De avond begint om 20.00 uur in de Dorpskerk in Blaricum. Koffie en thee is beschikbaar vanaf 19.45 uur. Na afloop (rond 22.00 uur) kan een glas worden gedronken.

Vrijdag 4 mei is er een 1e vrijdag viering in de Thomaskerk. Aanvang van de viering is 10.15 uur. Voorganger is pater W. van Wegen.

Maandag 7 mei houdt Cuno Lavaleije een bijbel-lees-avond in de koffie kamer van de St. Vituskerk te Blaricum. Aanvang van de bijeenkomst is 20.00 uur.

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. de reparatie en het schilderen van het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de grote enveloppe op het prikbord worden gedaan.

Geen commentaar meer mogelijk.