Mededelingen 22 juli

Vrijdag 3 augustus is er een Eerste Vrijdagviering. Pastor Cuno Lavaleije gaat voor in de woord en communie viering. Aanvang 10.15 uur in de Thomaskerk.

Het secretariaat is van donderdag 2 augustus t/m vrijdag 24 augustus gesloten.

Persbericht Sonrise Huizen                

Bijna zomervakantie? Zin om lekker te sporten met leeftijdsgenoten? In de week van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli kunnen kinderen en tieners komen sporten op het veldje naast basisschool de Ark, kruising Salland/Waterland. Van 14u tot 16.30u kunnen kinderen voetballen, volleyballen, dansen of andere sporten doen. Voor de creatievelingen zijn er knutselwerkjes en voor de jongsten is er een springkussen! Van 19u tot 21u is het speciaal gericht op tieners en jongeren vanaf 13 jaar.

Sonrise Huizen wordt georganiseerd door verschillende kerken in Huizen samen. Een team van vier jonge sporters trekt de kar. Tussen de activiteiten door zijn er sketches en kun je kennismaken met elkaar en bewoners van de wijk. Op donderdagavond is er een BBQ voor de hele buurt voor slechts €2,50. Kom met je kind en met je bff! Of kom met je kleinkind. Meer informatie is te vinden via sonrisehuizen.nl of via Palko de Vink (06-42376765).

U kunt nog steeds de wijnen bestellen t.b.v. de reparatie en het schilderen van het klokkentorentje. De  bestellijstje kunnen ingevuld worden en in de grote enveloppe op het prikbord worden gedaan.

Ook kunt u bij Petra op het secretariaat gehaakte onderzetters kopen. De helft van het verkoopbedrag is voor de klokkentoren. Zie ook de flyer op het prikbord en de deur van het secretariaat.

Wilt u geen wijn of onderzetters kopen, maar wel graag wat bijdragen aan de restauratie van het klokkentorentje dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnr.

NL 88 RABO 0106 7712 21 .t.n.v. RK Parochie Huizen/Blaricum/Bijvanck

o.v.v klokkentorentje.