Mededelingen 14 oktober

Voor het verlichten van het kerkhof tijdens de zegening van de graven met allerzielen willen we u vragen om grote glazen potten, zoals grote hak groentepitten, te verzamelen. U kunt ze hier in de kerk inleveren. Alvast hartelijk dank voor uw hulp.

Vanuit de Oosterlichtkerk worden huiskamergesprekken georganiseerd. Dit zijn eenmalige bijeenkomsten van ongeveer 10 personen bij iemand thuis waarbij over het geloof wordt gesproken. Parochianen van onze kerk worden van harte uitgenodigd om hier ook aan deel te nemen. In het bijzonder op zondag 4 november. In de hal van de kerk vindt u een nieuwsbrief met meer informatie over deze huiskamergesprekken..

Vanmiddag begint verhaal halen weer. Om 15.30 is de kerk open en om 16.00 uur vertelt Esther stickelorum het verhaal. Komt u ook? Van harte welkom!