Mededelingen 18 november

IPCI collecte op Caritas zondag

De IPCI is de Inter Parochiële Caritas Instelling van de parochie Blaricum, Huizen en Laren. Deze Instelling beheert een fonds van waaruit de directe nood van mensen gelenigd kan worden.

Het gaat daarbij om een eenmalige gift die mensen even lucht geeft om hun leven financieel weer op de rit te krijgen.

Mensen kunnen zich aanmelden voor hulp bij de pastor van de parochie, zo blijft de privacy gewaarborgd. De pastor doet een aanbeveling. IPCI is een fonds dat namens de kerk –  dus namens u hier bijeen – deze vorm van Caritas geeft.

U kunt u bijdrage aan het fonds geven in de collecte, zodat het fonds op peil blijft. Hartelijk dank

 

Donderdag 29 november staat er een parochiebijeenkomst gepland. We wilden er weer een bijzondere avond van te maken. We hebben de musici en verteller van het muzikaal verhaal “Welkom in jouw wereld” kunnen strikken om hun voorstelling bij ons te komen doen. Het verhaal heeft als thema: Barmhartigheid. De avond begint om 20:00 uur. U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur. Meer informatie.