Mededelingen 27 januari

Vrijdag 1 februari is er een 1e Vrijdagviering in de Thomaskerk.

Voorganger is pater W. van Wegen. Aanvang: 10.15 uur.

De komende familieviering op zondag 3 februari staat in het teken van Maria Lichtmis. Dit feest gaat over de opdracht van Jezus in de tempel. De hoofdfiguren in dat verhaal zijn de oude Simeon en Anna.

Zagen zij het goed dat die kleine jongen de Messias zou zijn? Zien opa’s en oma’s de toekomst scherper dan de jongere generatie?

We hopen dat onze opa’s en oma’s een kleinkind meenemen naar deze viering en samen met hen en de andere kinderen tijdens de viering (na de preek) een kaarsje aansteken bij het Mariabeeld.

Zondag 3 februari is na de viering de Wereldwinkel aanwezig.

Maandag 4 februari houdt Cuno Lavaleije de Bijbel-lees-avond in de koffiekamer van de St. Vituskerk te Blaricum.

Aanvang 20.00 uur.

Zondag 10 februari is er ‘verhaal halen’ in de Thomaskerk.

Op zaterdag 13 april is er weer het jaarlijkse parochie-uitje van Blaricum en Huizen. Dit jaar gaan we naar de bollen. Allereerst bezoeken we de nieuwe Bavo in Haarlem die juist dan helemaal versiert is met bloemen. De tocht wordt vervolgt langs de bollenvelden naar Den Helder. Daar is de lunch op een plek met prachtig uitzicht. Daar bezoeken we ook Fort Kijkduin. Via een omweg en een afzakkertje rijden we weer terug. U kunt zich aanmelden via de blauwe aanmeldformulieren die u vindt in de hal.