Mededelingen 24 februari

Zondag 3 maart is het Carnaval, een oeroud feest dat je kunt samenvatten als de wens om de bestaande verhoudingen om te draaien: de jongste is de eerste, de baas  is ondergeschikt. Met iedereen wordt de draak gestoken.

Daar gaan we in de familieviering die dag wat mee doen. Daarnaast worden die zondag de eerste communicantjes aan de parochie voorgesteld en stellen wij ons als parochie voor. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en om voor deze bijzondere viering verkleed naar de kerk te komen.

Maandag 4 maart is er een bijbel-lees-avond in de Thomaskerk.

Cuno Lavaleije nodigt u van hart uit om vanaf 20.00 uur deze avond aanwezig te zijn.

Op de tafel in de hal van de kerk ligt ons mededelingen blad  “Kontaktpunten” daarop staan diverse mededelingen en uitgebreidere informatie over de mededelingen tijdens de viering.