Mededelingen 14 april

Net als de afgelopen jaren organiseren de Thomaskerk en de Oosterlichtkerk gezamenlijk een vesper, een korte meditative bijeenkomst ter voorbereiding op Pasen, op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april. Het thema in de diensten is dit jaar: Ontmoetingen langs de Via Dolorosa, ontmoetingen van Jezus op zijn weg naar Golgotha. U ben de komende 3 dagen van harte welkom om 19:30 uur in de Oosterlichtikerk. De vieringen duren ongeveer een half uur. Achterin het boekje vindt u informatie over alle vieringen tijdens de Goede week en Pasen. Neemt u het boekje gerust mee als ruggensteuntje.

Zondag 7 juli organiseert onze buurparochie St. Vitus Blaricum hun jaarlijks fiets en huifkarrentocht met daarna een warm & koud buffet. Wilt u dit jaar gezellig meedoen, dan kunt u zich opgeven met het inschrijf- informatie-formulier dat u hieronder kunt downloaden. Inschrijven voor de huifkarrentocht kan tot zondag 30 juni!