Mededelingen 7 juli

Op 25 juli wordt pastoor Willems 90 jaar. Om deze bijzondere verjaardag te vieren gaat hij voor in de eucharistieviering op zondag 28 juli 2019 om 11.00 uur in de Vituskerk in Blaricum. Na de viering zijn alle parochianen uitgenodigd om achterin de kerk koffie te drinken met wat lekkers erbij.

Voor dit schooljaar was dit de laatste familieviering. Op 1 september beginnen we weer. Dan is de vraag: Hoe doe je dat eigenlijk, een kruisteken maken en … waarom?

In de herfstvakantie gaan jongeren uit onze parochie en de buurparochies naar Rome. Na de viering verkopen jongeren stukken gebak en flessen wijn om bij te dragen in de kosten van deze reis. Ze vertellen u graag over hun plannen dus loop vooral even langs om meer over de reis te horen en uzelf of een ander te verwennen met wijn of gebak.

Donderdagavond 26 september is er een informatie-avond voor ouders en kinderen over het vormsel. Om het jaar is er een regionale vormselvoorbereiding en -viering voor kinderen/jongeren van 11-14 jaar. Nadere informatie en uitnodigingen volgen nog, maar zet u het, indien van toepassing, vooral vast in uw agenda