Spaghettifeest Blaricum en Huizen

In de herfstvakantie (21-25 oktober 2019) gaan er vanuit de parochies van Huizen en Blaricum zeven jongeren mee met een jongerenreis naar Rome. Deze reis wordt gezamenlijk georganiseerd met de regio Hilversum. Om deze reis te bekostigen hebben de deelnemende jongeren de afgelopen maanden verschillende sponsoracties georganiseerd. En binnenkort kunt u genieten van een heerlijk Italiaans 5 gangen diner. Dit sponsordiner zal naast lekker eten ook erg gezellig worden, vandaar dat het de naam heeft gekregen: “Spaghettifeest”.

Het spaghettifeest is eten zoals in een restaurant. De jongeren koken zelf en zorgen voor de bediening. Op het menu staat een 5 gangen diner met bekende Italiaanse gerechten en kost 25 euro inclusief één drankje. De overige drankjes kosten 1,50 per glas. Het gehele bedrag komt ten goede aan de reis naar Rome. Na de maaltijd kunt u het bedrag ter plekke contant afrekenen. U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier achter in de kerk. Vooraf inschrijven/ reserveren is nodig in verband met de inkoop. Er zijn 2 momenten waarop u kunt komen dineren:

Op zaterdag 21 september in de koffiekamer van de Vituskerk in Blaricum aanvang om 18:30 uur.

Op zaterdag 5 oktober in de Thomaskerk in Huizen aanvang om 18:30 uur. Aanmelden voor één van beide spaghettifeesten of allebei kan via de intekenlijsten achterin de kerk.