Mededelingen 15 september

Mededelingen:

Om de twee jaar starten we samen met Blaricum en Laren met een vormselvoorbereiding voor jongeren tussen 12 en 14 jaar. In oktober gaat een nieuw vormseltraject van start voor het vormstel in juni 2020. Op donderdag 26 september is er een informatie-avond voor kinderen en ouders over het vormsel en de weg er naar toe. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De avond is om 19:30 in de pastorie naast de Vituskerk in Blaricum.

Sponsordiner-Spaghettiefeest voor jongerenreis

In de herfstvakantie gaan er vanuit de parochies van Huizen en Blaricum zeven jongeren mee met een jongerenreis naar Rome. Deze reis wordt gezamenlijk georganiseerd met de regio Hilversum. Om de reis betaalbaar te houden worden er sponsoracties georganiseerd. Zo worden er binnenkort flessen wijn verkocht na een zondagse viering. Ook zal er een diner georganiseerd worden. Jongeren koken een Italiaans vijf gangendiner voor 25 euro p.p.

Het sponsordiner vindt plaats op:

Op zaterdag 21 september in de koffiekamer van de Vituskerk in Blaricum aanvang om 18:30 uur.

Op zaterdag 05 oktober in de Thomaskerk in Huizen aanvang om 18:30 uur.

Meer informatie en voor het aanmelden voor één van beide spaghettifeesten of allebei kan via de intekenlijsten in de hal van de kerk.

Zondag 29 september is de jaarlijkse kerkproeverij. Dit is een landelijke campagne die kerken de gelegenheid biedt mensen vrijblijvend uit te nodigen voor een kerkdienst. Eén zondag in het jaar, waarop parochianen en gemeenteleden hun buren, vrienden, kennissen, collega’s uitnodigen een keer met hen mee te gaan. Op zondag 15 september worden na de dienst uitnodigingen uitgedeeld die uw persoonlijke uitnodigingen voor de Kerkproeverij kunnen ondersteunen. Meer hierover leest u in kontaktpunten.

Op de tafel in de hal van de kerk ligt ons mededelingen blad  “Kontaktpunten” daarop staan diverse mededelingen en uitgebreidere informatie over de mededelingen tijdens de viering.