Mededelingen 10 november

Mededelingen:

Pater van Wegen ligt nog steeds in het ziekenhuis. Informatie over de afdeling waar de pater ligt kunt u bij het secretariaat vragen.

Alle parochianen ontvangen na de viering een uitnodiging voor het kerkwijdingsfeest en een lootje voor de loterij die er die ochtend is.

Vanmiddag kunt u een verhaal komen halen in de Thomaskerk. Saskia Turk vertelt die middag: Van wie ben je er een?

De muzikale begeleiding is in handen van Sander Loog en Theo Henrichs.

Op maandag 11 november is er een St Maarten optocht vanuit de Vituskerk in Blaricum. Het begint om 18:00 uur en duurt tot 19:00 uur. Meer informatie vindt u op de poster in de hal.

Op zaterdag 16 november om 12:00 uur wordt Mikel Palic tot diaken gewijd ter voorbereiding op zijn priesterwijding in juni 2020. De wijding vindt plaats in Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo

Zaterdag 16 november  is er een benefietconcert voor de Molukken in de Kruiskerk.  Ambon en de omliggende eilanden zijn op 26 september getroffen door een zware aardbeving. Naast eerste levensbehoeften, is ook medische hulp hard nodig.  Zeker 9 Molukse koren en 3 andere Huizense koren zullen op 16 november optreden om zo geld in te zamelen. De avond begint om 19 uur en duurt tot ongeveer 21 uur.

Zondag 17 november hebben we het 38e Thomas kerkwijdingsfeest. We vieren zo gezegd de verjaardag van de Thomaskerk. Om 9:30 is er een feestelijke eucharistieviering met de introductie van het Thomaslied, een lied speciaal voor onze kerk door oud-pastoor Jan Duin geschreven.

Pastoor Jan Duin zal samen met pastoor Carlos Fabril voorgaan in deze viering en ook de overweging houden. Tevens is dit de eerste viering van diaken Mikel Palic als diaken. Vamos zingt tijdens deze bijzondere viering. Na de viering hoort u een mooie legende over Thomas en is er muziek.

Parochiebijeenkomst

Donderdag 28 november is de halfjaarlijkse parochiebijeenkomst. We hebben Leo Fijen uitgenodigd voor deze avond. Hij is bekend van TV programma’s als Geloofsgesprek en Kloosterserie en van boeken als Het wonder van Maartensdijk en Geloven op zondagmorgen. We willen deze avond op een positieve en inspirerende wijze naar de toekomst kijken.  De avond begint om 20:00 uur en is rond 22:00 uur afgelopen