De Popup-Herberg zoekt Herbergiers (m/v)

Heb je zin en gelegenheid om één of meer dagdelen in december de Popup open te stellen, meld je aan! De Popup-Herberg komt van 30 november tot 11 januari 2020 op Kerkstraat 2 in het Oude Dorp. Het is een plek namens de gezamenlijke kerken waar je binnen kunt lopen, iets warms kunt drinken en elkaar kunt ontmoeten.

Een laagdrempelige, toegankelijke plek van licht en warmte, in het spoor van Jezus die het licht der wereld is. Er worden geen (bijzondere) eisen gesteld aan de herbergiers. Het enige is rust en ruimte bieden, luisteren en kopje(s) koffie/thee schenken. Tieners kunnen het laten meetellen als maatschappelijke stage. Ook worden er mensen voor een schoonmaakploeg gezocht. Je kunt je opgeven via popupherberghuizen@gmail.com. Geef je even aan welke dagdelen je kunt? De Pop-up-Herberg is open van woensdag tm zaterdag tussen 10 en 17 uur.