Herderstocht

Meelopen met de herders

Wilt u net als de herders ruim 2000 jaar geleden deden op weg gaan naar de stal waar Jezus geboren werd? Dat kan op zaterdag 21 december a.s. Tijdens de tocht ervaart u wat er toen gebeurd moet zijn in die eerste Kerstnacht.

De herderstocht start om 17.00 uur bij de Goede Herderkerk, Piersonlaan 2 in Huizen. Om de tien minuten zal er een groepje starten. U loopt met een gids een route langs scènes van het Kerstverhaal. Acteurs en actrices brengen in de straten rondom de Nieuwe Kerk en de Goede Herderkerk het kerstverhaal tot leven. Halverwege krijgt u iets warms te drinken, iets lekkers te eten en kunt u luisteren naar kerstmuziek. De route komt weer uit bij de Goede Herderkerk en duurt ongeveer anderhalf uur. De tocht is zeer geschikt voor ouders met kinderen. Aan rolstoelgebruikers is gedacht.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Om mee te doen moet u van te voren kaartjes kopen. Die kosten € 2,50 per stuk. Vijf kaarten krijgt u voor € 10.00. Kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis mee. U kunt bij het kopen van de kaartjes aangeven op welk tijdstip u wilt vertrekken. Belangrijk is dat u tien minuten voordat uw groepje vertrekt aanwezig bent. De kaartjes zijn te koop in de ECHO boekwinkel, Kerkstraat 50 in het Oude Dorp. Wees er snel bij, want op is op!