Wikkelkoekenactie Albanië Comité

Bestellen en afhalen:

Wikkelkoekenactie Albanië Comité

Ook deze zomer organiseert het Albanië Comité weer een Jongerenreis naar Albanië. De reis zal in het teken staan van ontmoetingen, de KinderBijbelweek, kluswerk en een bezoek aan het Roma-project in Tirana. Traditiegetrouw wordt met Pasen de Wikkelkoekenactie van Bakkerij Kruijmer gehouden. Van elke verkochte wikkelkoek gaat 25% naar de activiteiten die tijdens de Jongerenreis worden georganiseerd.

De jongeren zullen zelf hun reis- en verblijfskosten betalen. Voor het activiteitenprogramma en de projecten is het streven om minimaal € 10.000,- op te halen, zodat er veel gedaan kan worden voor de arme gezinnen in de bergdorpen en de Roma-gemeenschap in de hoofdstad Tirana.

Bestellen en afhalen

Wikkelkoeken kunnen besteld worden dooreen mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken. Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost € 14,50 per stuk en een kleine wikkelkoek (950 gram) € 11,25 per stuk. De bestelling dient uiterlijk donderdag 26 maart in het bezit van het Albanië Comité te zijn. De wikkelkoeken kunnen D.V. zaterdag 4 april tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald en betaald bij het magazijn van het Albanië Comité aan de Fabrieksweg 2. Als u niet in staat bent om de wikkelkoeken op te halen, dan is het mogelijk ze thuis te laten bezorgen voor € 2,- extra in Huizen e.o. Financiële steun is ook mogelijk door een gift over te maken op NL97 RABO 0329 9600 08, onder vermelding van Jongerenreis 2020.