Wikkelkoekenactie Albanië

25% van de opbrengst voor Kinderbijbelweek Albanië:

Wel Wikkelkoekenactie, geen jongerenreis

HUIZEN –“We hebben er erg naar uitgezien om in 2021 opnieuw met een groep jongeren naar Albanië te gaan. Het is elk jaar weer een mooie reis en een bijzondere ervaring om samen de projecten te bezoeken, de Kinderbijbelweek te organiseren en de schouders onder een klusproject te zetten. Helaas is het vanwege de huidige coronamaatregelen -en die zien we de komende tijd niet veranderen- niet mogelijk en niet verstandig om deze reis te maken. We gaan onze pijlen dus richten op 2022 en hopen en bidden dat we dan weer met een groep jongeren op pad kunnen gaan”, laat de Stichting Albanië Comité Huizen weten.

Wikkelkoekenactie Pasen

Ook al gaat de jongerenreis niet door, het Albanië Comité hoopt wel dat er in Albanië op kleinere schaal een Kinderbijbelweek georganiseerd kan worden. “Dat gaan we vanuit Nederland ondersteunen met ideeën en we willen deze week ook financieel mogelijk maken. Daarom organiseren we traditiegetrouw met Pasen de Wikkelkoekenactie. We hopen dat velen ook dit jaar weer meedoen en zo’n heerlijke wikkelkoek van bakkerij Kruijmer kopen. Van elke verkochte wikkelkoek gaat 25% naar de activiteiten die we deze zomer hopen te organiseren voor de kinderen in Albanië”.

Bestellen

Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost € 14,50 per stuk en een kleine wikkelkoek (950 gram) € 11,25 per stuk. Er kan besteld worden door:

een mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com met vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken.

Bestellingen dienen uiterlijk vrijdag 19 maart in bezit te zijn van het Albanië Comité. De wikkelkoeken kunnen zaterdag 27 maart opgehaald worden. In de week hieraan voorafgaand wordt meer informatie gegeven over de wijze van ophalen. Als men niet in staat is om de wikkelkoeken zelf te komen halen, dan is het mogelijk ze thuis te laten bezorgen voor € 2,- extra per adres.