Nieuwsflits Thomas 40 jaar

In november bestaat onze Thomaskerk 40 jaar. En dat gaan we vieren! De Locatieraad heeft uit haar gelederen een commissie aangesteld die de feestelijkheden zullen gaan coördineren. Deze commissie bestaat uit Ruud Hehenkamp, Carla Schaap en Hanneke Henrichs. We zijn druk aan het inventariseren welke plannen parochianen hebben voor de feestweek.

Eén van de activiteiten is een presentatie van foto- en filmmateriaal. Een groepje parochianen is hiermee bezig. Maar: eigenlijk hebben zij nog weinig materiaal om uit te kiezen. Wie van u heeft foto’s en/of films van gebeurtenissen of personen die van belang zijn geweest of nog zijn in de afgelopen 40 jaar? Teksten, prentjes mogen natuurlijk ook. Als u iets heeft, wilt u het dan beschikbaar stellen?

Als u het digitaal kunt opsturen, kunt het mailen naar: thomaskerk40@kpnmail.nl. Ook kunt u het in de brievenbus doen van het secretariaat naast de kerkdeur; en schrijft u dan op de envelop of het pakketje: Aan Thomaskerk40 t.n.v. Joop Hartong. Gráág een afzender erbij! (dan kunnen we het terugbezorgen!).

Alvast bedankt!

De feestcommissie