Wikkelkoekenactie Albanië Comité

HUIZEN – Tot en met 31 maart kunnen er nog wikkelkoeken besteld worden bij het Albanië Comité, waarvan 25% van de opbrengst ten goede komt aan een ongedwongen Kinderbijbelvakantieweek voor de allerarmste gezinnen in de bergdorpen. De jaarlijkse Wikkelkoekenactie kan georganiseerd worden dankzij de vrijgevige samenwerking met bakkerij Kruijmer. Deze zomer kan er gelukkig weer een groep Huizer jongeren naar Albanië afreizen om deze vakantieweek te helpen organiseren. De Albanese jeugd kijkt er al reikhalzend naar uit.

30-jarig bestaan

In mei bestaat het Albanië Comité Huizen 30 jaar. Een mijlpaal om dankbaar voor te zijn, die de stichting dan ook niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Het 25-jarig jubileum werd groots gevierd in ’t Visnet, met een imposante terugblik op het hulpverleningswerk dat Herman en Anne-Lise Lubbers destijds zo dapper begonnen. Ook het 30-jarig bestaan wil het Albanië Comité graag vieren te midden van haar trouwe achterban. Echter, vanwege de onthutsende situatie in Oekraïne, heeft het bestuur besloten de feestelijkheden te verschuiven naar een later tijdstip. Het Albanië Comité leeft erg mee met het Oekraïense volk en hoopt samen met hen dat er gauw een einde zal komen aan de tragische omstandigheden waarin het land momenteel verkeert.

BESTELLEN WIKKELKOEKEN

Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost € 16,- en een kleine wikkelkoek(950 gram) € 12,-. Bestellen kan door een mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com o.v.v. naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken.De bestelling kan zaterdag 9 april opgehaald worden bij Garage Herman Lubbers aan de Ambachtsweg 1 te Huizen. Iedereen krijgt persoonlijk bericht over de wijze van ophalen. Als iemand echt niet in staat is om de bestelling op te (laten) halen, is het mogelijk de wikkelkoek(en) thuis te laten bezorgen voor € 2,- extra. Graag dit vermelden bij de bestelling.