Ophalen wikkelkoeken Albanië Comité

Actie groot succes met 640 verkochte wikkelkoeken:

Het Albanië Comité is blij en dankbaar dat de Wikkelkoekenactie in samenwerking met bakkerij Kruijmer ook dit jaar weer een groot succes is geworden. In totaal zijn 640 wikkelkoeken besteld, waarvan 25% van de opbrengst besteed gaat worden aan de Vakantiebijbelweek en kinderactiviteiten voor de arme gezinnen uit de bergdorpen. Op die manier hebben ook zij een gezellige zomeractiviteit en toch een beetje een vakantiegevoel.

Aanstaande zaterdag (9 april) kunnen de bestelde wikkelkoeken opgehaald worden. Er is gekozen om verschillende ophaaltijden te hanteren, om de toestroom van mensen in goede banen te kunnen leiden. Ophaaladres is Garage Herman Lubbers aan de Ambachtsweg 1. 

Ophaaltijden

Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Mocht u toch met de auto komen, dan kan deze niet op het terrein worden geparkeerd maar in de omliggende straten. Sommige mensen willen graag nog afstand houden. Wilt u daar alstublieft rekening mee houden?

Om het aantal mensen te spreiden zijn er ophaaltijden met een indeling op alfabet naar aanleiding van de achternaam:

08.30 tot 10.00 uur   A t/m H

10.00 tot 11.00 uur   J t/m P

11.00 tot 12.30 uur   R t/m Z

Betalen per pin of contant

Er kan per pin of contant betaald worden. De voorkeur gaat uit naar een pinbetaling. Kiest u voor contante betaling, dan graag gepast geld meenemen. Ter herinnering nog even de bedragen van de wikkelkoeken: een kleine wikkelkoek kost € 12,00 en een grote wikkelkoek € 16.00. Voor vragen geldt het mailadres wikkelkoekalbanie@gmail.com