Albanië Comité op Huizer Havendag

HUIZEN – Ook het Albanië Comité zal present zijn op de Huizer Havendag die zaterdag 18 juni wordt gehouden bij de Oude Haven.

Vrijwilligers van de stichting vinden het leuk om belangstellenden te ontmoeten aan de kraam, te vertellen over het hulpverleningswerk in de Albanese bergdorpen en natuurlijk hun verkoopwaar aan te bieden. Wat kunt u verwachten op de kraam? Bijvoorbeeld zelfgemaakt jam, ovenverse bakproducten, ingelegd zuur en tweedehands artikelen. Maar ook huisvlijt zoals rammelaars, gebreide speeltjes, kleertjes en andere baby-artikelen zijn te koop voor kleine prijsjes, evenals originele cadeau- en gebruiksartikelen, waaronder luciferdoosjes in de vorm van een Huizer man en een Huizer vrouw. De opbrengst van de verkoop is bedoeld om de allerarmste gezinnen te kunnen ondersteunen met de allernoodzakelijkste levensbehoeften.