Zangers gevraagd voor oecumenische viering

Zondag 25 september houden de Goede Herderkerk, de Oosterlichtkerk en de Thomaskerk een gezamenlijke oecumenische viering in de Oosterlichtkerk. Ds. Joke Krijnen en pastor Mikel Palic zullen samen voorgaan in de viering. Voor deze viering willen we graag weer een projectkoor samenstellen van leden uit de drie kerken. Zij zingen een aantal prachtige liederen onder leiding van Eric Bakker met begeleiding van Willem Boersma op piano. Wie zingt graag en wil meedoen? Noteer dan vast de volgende oefenmomenten (in de Oosterlichtkerk) in uw agenda:
Zondagmiddag 11 september – 13:00 – 14:30
Maandagavond 19 september – 20:30 – 22:00
Vrijdagavond 23 september – 20:00 – 21:30
En natuurlijk ook een uur voor aanvang van de viering op zondag 25 september
Zingt u mee? U kunt zich opgeven bij het secretariaat (secretariaat@rkhuizen.nl, 035-5240069).Namens de werkgroep oecumenische vieringen: Henk Veerman (GHK), Marion Brouwers (TK), Coby Wouda (OLK)