Schoenendoosactie Albanie

Laten we de Albanese bergbewoners stralen met kerst?

500 schoenendozen en 900 voedselpakketten

HUIZEN – Diverse basisscholen, clubs, kerken en particulieren hebben inmiddels versierde en gevulde schoenendozen aangeleverd om de Albanese kinderen te verrassen met kerst. Cadeautjes zijn voor kinderen uit de bergdorpen niet weggelegd. Het krijgen van een vrolijke doos vol leuke, nuttige en gezellige spulletjes is voor hen het hoogtepunt van het jaar. Het Albanië Comité hoopt ook dit jaar weer 500 dozen en tasjes uit te kunnen delen.

De laatste inleverdatum voor de schoenendozen en tassen is maandag 7 november tussen 19.00 uur en 20.30 uur bij het magazijn aan de Fabrieksweg 2.Een

beplakte/versierde doos of tas kan gevuld worden voor een jongen of meisje (graag aan de buitenkant aangeven) in de leeftijd van 3-4 jaar, 5-7 jaar, 8-10 jaar en 11+. Te denken valt aan toiletartikelen, sokken of een muts, ondergoed, knutselspullen en klein speelgoed (balletje, auto, puzzel, springtouw, Barbie, vergrootglas, etc). Voor oudere kinderen is een zaklamp met batterijen, een kleurboek, pet of reisspelletje een idee. Lukt het niet om een schoenendoos te vullen, dan kunnen ook losse materialen aangeleverd worden. Voor vragen: Elske Lubbers tel. 06-20820682 of Jasmijn Ruizendaal tel. 06-50521758.