Winterstop kledinginzameling vervroegd

HUIZEN – Al doet de temperatuur buiten ons nog even lekker ‘nazomeren’, toch laten de gekleurde bladeren en paddenstoelen zien dat we middenin de herfst zitten. Nog maar vier weken en dan geeft de kalender al december aan. Normaal gesproken stopt de kledinginzameling van het Albanië Comité rond de feestdagen. Dit jaar wordt de winterstop vervroegd. Maandag 7 november is de laatste inleverdag van dit jaar bij het magazijn aan de Fabrieksweg 2. Ook versierde schoenendozen kunnen deze avond nog ingeleverd worden.

De vroege winterstop heeft alles te maken met de opslagcapaciteit. Er zijn de laatste weken zoveel dozen en spullen aangeleverd, dat de opslagloods mudvol staat. Er moet eerst weer een transport gaan rijden om ruimte te creëren voor een nieuwe voorraad kleding en kleine huisraad.

Op maandag 2 januari gaan de deuren van het kledingdepot aan de Fabrieksweg weer open tussen 19.00 en 20.30 uur.De vrijwilligers van het Albanië Comité staan dan als vanouds klaar om kleding en goederen (graag heel en schoon) in ontvangst te nemen. Een financiële bijdrage in de melkbus ter plekke om het transport te bekostigen (ruim € 5000), is heel erg welkom!