11 maart Evensong

Voor in de agenda: Evensong op zaterdag 11 maart in de Oosterlichtkerk

Een projectkoor van 20 zangers gaat met pastor Marjon Bosch voor in een sfeervolle Evensong. Dit is het vervolg op goed bezochte uitvoeringen vorig jaar in de Goede Herderkerk en op Texel.

Aanvang in de Oosterlichtkerk op 11 maart is om 17:00 uur.

Een Evensong is een gezongen avondgebed; een eeuwenoude traditie in Anglicaanse kerken, waarin muziek een belangrijke rol speelt. Een mooie plek om na een drukke werkweek of zaterdag weer even op adem te komen en je hart op te halen. Voor deze Evensong zijn nieuwe composities geschreven door Eric Bakker en worden er mooie werken van Gibbons en Gjeilo gezongen.

Het projectkoor wordt muzikaal begeleid door Joost Veerman en Willem Boersma. Het koor zelf bestaat uit zangers uit de Goede Herderkerk, Oosterlichtkerk en Thomaskerk, aangevuld met zangers uit het eigen netwerk.

Wees welkom!

Eric Bakker