Kledinginzameling weer van start

De vrijwilligers van het Albanië Comité staan vanaf maandag 5 september weer klaar om kleding en goederen in ontvangst te nemen bij het magazijn aan de Fabrieksweg 2 te Huizen.

Na de zomerstop is de opslagloods weer iedere maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur geopend(met uitzondering van feestdagen) om bruikbare dames-, heren- en kinderkleding (graag heel en schoon) in te zamelen. Ook babyuitzetten zijn welkom, evenals linnen- en beddengoed. De armoede in het werkgebied van het Albanië is groot, Het ontbreekt de bergbewoners aan goede kleding, schoenen en huishoudtextiel. Daarom zamelt de stichting al jarenlang goederen in die een paar maal per jaar met een vrachtwagen naar Albanië worden getransporteerd. Ook een gift voor het transport -in de melkbus ter plekke- wordt zeer op prijs gesteld. Meer informatie op www.albaniecomite.nl of tel. 06-82603916. .