Verhaal halen in nov en dec

VerhaalHalen  op zondagmiddag

November

Hans Koster vertelt zondag 13 november een verhaal over een koster. Héél origineel dus. Geen koster in het hier en nu, maar over een koster van héél lang geleden in een verhaal van Somerset Maugham. Een koster, eerst op handen gedragen, daarna iemand die (bij wijze van spreken) het heilige kruis na krijg Hoe moet dat verdergaan???

Marjolijn L’Herminez (verschillende instrumenten) en Tets Halbertsma op de harp verzorgen de muzikale omlijsting.

December

Het kan gauw veranderen. In de vorige Verbinding kon u lezen dat Esther Stikkelorum een héél bijzonder verhaal zou vertellen en nu krijgt u te horen dat Saskia Turk op zondag 11 december het bijzondere verhaal vertelt. Het verhaal is geschreven door Hanneke Henrichs én het start in de haven van ons mooie dorp Huizen. De titel van het verhaal is: ‘De drie wijzen uit het Westen’. Het gaat over de Jannetjes die een avontuur beleven, waar ze niet op hadden durven hopen. Wie of wat zouden de Jannetjes eigenlijk zijn???

Het verhaal wordt omlijst met live muziek. Ron Overtoom op piano en Astrid Sparreboom op de dwarsfluit nemen deze taak met veel plezier voor hun rekening.

We beginnen om 16.00 uur in de Thomaskerk, Huizermaatweg 61 in Huizen. De kosten bedragen € 3,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis. Na afloop kunt u nog wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Hanneke Henrichs (RK)

Lenie van den Ende (PKN)