Wikkelkoekenactie Albanië Comité

25% voor klusproject en VakantieBijbelWeek:

Als vanouds houdt het Albanië Comité weer een Wikkelkoekenactie rond de Paasdagen in samenwerking met Bakkerij Kruijmer. Van de opbrengst zal 25% ten goede komen aan de VakantieBijbelWeek en een klusproject in Albanië tijdens de jongerenreis met Huizer jeugd die ook aankomende zomer weer georganiseerd wordt. De kinderen uit de arme gezinnen in de bergdorpen kijken al verlangend uit naar deze jaarlijkse vakantieweek. Het is het enige uitje in het jaar, waar ze zich dan ook enorm op verheugen.

Meedoen met de Wikkelkoekenactie is niet alleen een gebaar van liefdadigheid, maar zeker ook een heerlijke traktatie voor degene die een wikkelkoek bestelt of cadeau krijgt. Voor de befaamde lekkernij van Bakkerij Kruijmer komen liefhebbers van heinde en verre naar Huizen gereden.

Bestellen
Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost € 16,50 per stuk en een kleine wikkelkoek (950 gram) € 12,50 per stuk. Er kan besteld worden door een mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com met vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken. Bestellingen dienen uiterlijk zaterdag 25 maart in bezit te zijn van het Albanië Comité.

De bestelde wikkelkoeken kunnen zaterdag 1 april worden opgehaald. De locatie en de wijze van ophalen worden later bekendgemaakt. Als iemand echt niet in staat is om zijn of haar bestelling op te (laten) halen, is het mogelijk de wikkelkoek(en) thuis te laten bezorgen voor € 2,50 extra per adres. Graag dit vermelden bij de bestelling.