Albanië Comité present op Koningsdag

Kraam vol spulletjes, lekkernijen en huisvlijt:

HUIZEN – Het vieren van Koningsdag is niet compleet zonder Oranjemarkt. Ook het Albanië Comité is weer van de partij met een kraam vol spulletjes, lekkernijen en huisvlijt.

De stichting is altijd blij met markten en braderieën om verkoopspulletjes aan te kunnen bieden. Aan de ene kant is het leuk om mensen te ontmoeten die interesse hebben in het werk van het Albanië Comité en aan de andere kant is de verkoop op de kraam een goede bron van inkomsten voor het hulpverleningswerk ten bate van de allerarmsten in de Albanese bergdorpen.

Vaste bezoekers weten het al: tijdens de Oranjemarkt op donderdag 27 april zal de kraam gevuld zijn met o.a. zelfgebakken cakes en ander lekkers, poppen, gehaakte babyknuffels, een diversiteit aan handenarbeidartikelen en leuke tweedehands spulletjes. Kom vooral langs voor een origineel cadeautje, een gezellig praatje of om meer te weten te komen over het goede werk in Albanië en de stichting te steunen. De plek waar de kraam staat opgesteld wordt bekend gemaakt via Facebook en de website.