Verhaal Halen 10 december

Van oktober tot en met maart kan men aan het eind van de zondagmiddag even schuilen voor regen, kou en invallende duisternis om op verhaal te komen. Een verteller neemt u mee naar een andere wereld: een land ver weg of dichtbij, met mensen uit andere tijden of van vandaag, maar met vragen en belevenissen die wij allemaal kennen. Verhalen, voor grote en kleine mensen, komen tot leven in de kunst van het vertellen en musiceren. Ze laten je in een spiegel kijken of bieden een heel andere kijk op het leven. Verhalen om van op te kijken en van op adem te komen.

Dit seizoen bent u weer welkom om in een sfeer van rust en bezinning naar vertellers en musici te luisteren.

Zondag 10 december blikt Ute van Luyn vooruit naar Kerstmis. Zij vertelt over een kleine dennenboom, die Twinkel heet en ook nog eens een wens heeft. Twinkels grootste wens is om een keer ergens als kerstboom te mogen staan. Maar of dat lukt…?

Het verhaal wordt omlijst met live muziek. Ron Overtoom op piano en Astrid Sparreboom op de dwarsfluit nemen deze taak met veel plezier voor hun rekening.

Nieuwsgierig geworden? We beginnen om 16.00 uur in de Thomaskerk, Huizermaatweg 61 in Huizen. De kosten bedragen € 3,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis. Na afloop kunt u nog wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Deze activiteit is een initiatief van de RK_Thomaskerk en de protestantse wijkgemeente De Duif te Huizen. Voor meer informatie: www.rkhuizen.nl en www.protestantshuizen.nl

Hanneke Henrichs (RK)

Lenie van den Ende (PKN)