Koor VAMOS zoekt verjonging!

Op zaterdag 15 juni (ja, op een zaterdag!) om 11.00 uur zingt Vamos tijdens de Vormselviering in de katholieke kerk in Blaricum. Een mooi oud kerkje met een prachtige akoestiek! Tijdens deze viering zullen 27 jongeren uit Huizen, Blaricum, Laren en Bussum ‘gevormd’ worden. Een beetje vergelijkbaar met ‘belijdenis doen’ in de protestantse kerk. Hoe tof zou het zijn als we daar met een wat groter koor deze dienst kunnen ondersteunen!

Ben je zo tussen de 15 en 40 jaar en lijkt het je leuk om op projectbasis (je zit dus nergens aan vast!) een aantal liederen mee te zingen, meld je dan aan. Dan krijg je per mail de bladmuziek en de oefenbestanden toegestuurd zodat je je kan voorbereiden als je dat prettig vindt. Het gaat waarschijnlijk om drie nummers die redelijk goed aan te haken zijn.

De repetities zijn op dinsdag 28 mei, dinsdag 4 juni en dinsdag 11 juni van 20.00 tot 21.00 uur in de Thomaskerk (de laatste twee keren mogelijk in Blaricum). Na dat uurtje zal Vamos de andere liederen van deze dienst gaan oefenen, als je het leuk vindt mag je uiteraard ook blijven hangen en meedoen maar je kan het ook bij de projectliederen houden.

Meld je aan bij Annemieke (annemiekebakkerkok@gmail.com), we zien je HEEL graag!

Groetjes,

Bas, Martijn, Evangeline, Ilse, Daniela, Harm, Thijs, Alwin, Monique, Carla, Christianne, Rosemarijn, Joukje, Malou, Vera en Annemieke