BHV-er meld je aan!

Wat gebeurt er als er brand uitbreekt tijdens een viering? Wat als er iemand onwel wordt tijdens een bijeenkomst? De locatieraad heeft de afgelopen tijd nagedacht over veiligheid en een ontruimingsplan gemaakt. Daarbij willen we BHV-ers een rol geven.  Nu weten we echter tijdens een viering of een bijeenkomst vaak niet of er BHV-ers aanwezig zijn die kunnen helpen bij een calamiteit. Daarom vragen we u om aan het secretariaat (secretariaat@rkhuizen.nl) door te geven als u via uw (vrijwilligers)werk een BHV-bevoegdheid hebt. Belangrijk daarbij is te vermelden dat er geen verplichtingen zitten aan uw aanmelding. Tijdens de parochiebijeenkomst op 27 juni zullen we de plannen op het gebied van veiligheid toelichten. Daarnaast gaan we iedereen die een rol heeft in deze plannen uitnodigen voor een speciale bijeenkomst waarbij we de verantwoordelijkheden meer in detail willen bespreken.